EducationalEducation, Games

Shkruaj Shkronjat e Alfabetit Shqip 1.1.3 (MOD, Unlimited Money)

Shkruaj Shkronjat e Alfabetit Shqip APK (MOD, Unlimited Money) Latest version Download for android

Download latest version Shkruaj Shkronjat e Alfabetit Shqip v1.1.2 (MOD, Money/Coin) Android 2020 Apk for Free for Android Full version and Shkruaj Shkronjat e Alfabetit Shqip Apk + Mod available here and you can also download it.

Many times we don’t have access to play store or there are some apps which are not available in play store hence all those apps are made available here. So If you want to download (Shkruaj Shkronjat e Alfabetit Shqip) MOD Apk you can access our site where almost all free Apk is available.

Game Name :Shkruaj Shkronjat e Alfabetit Shqip
Game rating / Vote : / 33
MOD Offered By :Apkiu
Latest Updated :2020-04-17
Installs :50,000+
Category :EducationalEducation
Requirement :Android 4.0.3+
Playstore Link :shkolla.trigonom.shkruajshkronjat
MOD file Size :45.7 MB

Shkruaj Shkronjat e Alfabetit Shqip Screenshots:

Shkruaj Shkronjat e Alfabetit Shqip 1.1.2 screenshots 1

Download MOD APK

Whats New?

  • Shkruaj Shkronjat e Alfabetit Shqip Update full game
  • Added New version
  • Shkruaj Shkronjat e Alfabetit Shqip MOD version link added
  • MOD mirror link alos added
  • Shkruaj Shkronjat e Alfabetit Shqip (MOD, Unlimited money/coins)

Shkruaj Shkronjat e Alfabetit Shqip description: Zbuloni një mënyrë të re për mësimin e shkrimit të alfabetit në shqip për fëmijët tuaj. Aplikacioni edukues interaktiv sjell mundësinë që fëmijët të mësojnë të shkruajnë 36 shkronjat e Alfabetit të Gjuhës Shqipe me ndihmën e ilustrimeve dhe narracionit atraktiv.

Përmes aplikacionit fëmijët nuk do ta kenë mundim mësimin për të shkruar shkronjat e alfabetit por do të sfidohen dhe argëtohen në të njëjtën kohë, duke kaluar prej një niveli në një nivel tjetër dhe duke grumbulluar yje për sukses më të madh.

Për të bërë çdo gjë edhe më atraktive është përdorur muzikë dhe efekte e gjithashtu edhe narracion nga fëmijët, në mënyrë që fëmiu të ndihet sa më i afërt me aplikacionin.

Veçoritë kryesore:

– Shkrimin e shkronjave në tabelë të zezë me katër ngjyra të ndryshme, ku nëse shkruan shkronjën si duhet atëherë merr 3 yjet maksimale, ndërsa nëse gabon mund të përdor shpuzën për fshirje.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *